(VIDEO) ZVEZDA DOVODI PLEJA IZ NBA, DA LI JE VOLT LEMON JUNIOR ONO ŠTO TREBA CRVENO-BELIMA! Na Kališu nisu potvrdili, ni demantovali vest!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) ZVEZDA DOVODI PLEJA IZ NBA, DA LI JE VOLT LEMON JUNIOR ONO ŠTO TREBA CRVENO-BELIMA! Na Kališu nisu potvrdili, ni demantovali vest!

Pobedom nad Žalgirisom u Evroligi konačno se vratio mir među košarkaše Crvene zvezde. Bolni porazi od Asvela, Partizana i Albe pokrenuli su brojne spekulacije o sudbini trenera Andrije Gavrilovića, ali i pojedinih igrača, prvenstveno se to odnosi na plejmejkere Lorenca Brauna i Filipa Čovića, kao i Džejmsa Gista.

Zvaničnih informacija o statusu trenera Gavrilovića i “spornih” igrača nema, a jedno ime se “po čaršiji” ozbiljno provlači kao potencijalno pojačanje crveno-belih. U pitanju je plejmejker Volt Lemon Junior (27, 191 cm) koji je nedavno potpisao dvosmerni ugovor sa Indijanom Pejsers.

Lemon je tokom karijere igrao i za Nju Orleans I Čikago, a trenutno je član Fort Vejn Med Antsa u Razvojnoj NBA ligi. U NBA je imao neke sjajne partije, pa je prošle sezone dresu Bulsa protiv Vašingtona zabeležio 24 poena i osam asistencija.

Ove sezone Lemon beleži u proseku 20,9 poena i 8,7 asistencija u dresu Fort Vejna. Narednih dana biće poznata sitaucija ok statusa trenera Crvene zvezde i potencijalnih pojačanja, jer se sezona zahuktala, a mečevi se nižu kao u NBA ligi.

SD

Komentari