VREME ISTIČE, HOĆE LI CRNO-BELI USPETI DA IZVUKU "ČETVORKU" IZ ŠEŠIRA? Rok za prvu fazu Evrokupa je utorak 18 sati...

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • VREME ISTIČE, HOĆE LI CRNO-BELI USPETI DA IZVUKU "ČETVORKU" IZ ŠEŠIRA? Rok za prvu fazu Evrokupa je utorak 18 sati...

Partizanu vreme ističe, ima još jedan dan da dovede novog igrača za prvu fazu Evrokupa. Ali, pitanje je da li će u tome uspeti.

Posle još jedne velike sramote i moguce eliminacije iz plej-ofa, crno-beli su se bacili na Evrokup i na pokušaj da "završe" još jedno pojačanje. Naravno, u pitanju je pozicija krilnog centra. Partizan je pokušavao i ranije, ali nije uspeo sa Kenijem Goinsom, a potom ni sa Stefanom Birčevićem.

Rok za prvu fazu Evrokupa je utorak 18 sati, ali kako se može čuti, nema mnogo razloga za optimizam. Prosto, teško je naći dovoljno kvalitetnog a dostupnog igrača u ovim uslovima.

To, međutim, nije poslednji trenutak da Partizan dovede pojačanja, jer je za Evrokup krajnji trenutak između trećeg i četvrtog kola. Pošto je zbog pandemije taj datum pomeren, on sada iznosi 2. februar.

Što se tiče ABA lige, tu je rok za dovođenje igrača iz nekog drugog kluba u ABA već istekao. Partizan, dakle, ne može da dovede više nikoga iz ovog takmičenja jer je već počela druga faza.

Krajnji rok za registraciju igrača je 1. februar i posle tog datuma klubovi nemaju pravo da "potpisuju" ni košarkaše iz sopstvenog omladinskog pogona.

Vremena za Partizan i njegov igrački kadar sada je zaista malo.

Crno-beli u sredu igraju protiv Trenta u Evrokupu. U njihovoj grupi Top 16 faze nalaze se i Lokomotiva Kubanj i francuski Levaloa.

Komentari