ŽOC NAŠAO CENTRA, POTRAGA JE ZAVRŠENA?! Hasan Martin dolazi iz Olimpijakosa, sličan je Lazmeu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŽOC NAŠAO CENTRA, POTRAGA JE ZAVRŠENA?! Hasan Martin dolazi iz Olimpijakosa, sličan je Lazmeu!

U Partizanu i dalje traže centra. Ne žure jer ne žele da pogreše u izboru. Sezona je duga, teško je da cela može da se izgura sa Alenon Smailagićem i Balšom Koprivicom. Zato treba dobro da se proceni, kako bi taj novi igrač bio od koristi crno-belima u ispunjenju cilja: plasman u Evroligu.

U klubu iz Humske dobro čuvaju svoje poteze, ne dozvoljavaju da vest iscuri pre vremena, ali čuju se priče… Moguće je da je potraga za centrom koji ima karakteristike Stefona Lazmea završena… Navodno je Partizan zainteresovan za Hasana Martina.

Trenutno je Martin član Olimpijakosa, a prethodno je nosio dres Budućnosti, u kojem su ga i upoznali ljubitelji košarke u regionu. Ove sezone Martin nema veliku minutažu. Do sada je odigrao pet mečeva, a na parketu je ukupno proveo 59 minuta. Prosečno je beležio 3.4 poena i 2.4 skoka.

“Miriše” da je Martin na izlaznim vratima Pirejaca tim pre što je klub početkom novembra angažovao Kvinsija Ejsija, koji igra upravo na Martinovoj poziciji. I Partizan je, podsetimo, želeo Ejsija, ali glavno razmimoilaženje je bilo to što Ejsi nije želeo da potpiše dvogodišnju vernost crno-belima.

Videćemo da li će glasine da se potvrde i Martin pojača tim Željka Obradovića. Ništa nije nemoguće, to dokazuju dolasci Kevina Pantera i Zeka Ledeja…

Maxbetsport

Komentari