ŽOC NE ODUSTAJE OD CENTRA, SMAJLAGIĆ I KOPRIVICA ZA SADA ZAVRŠAVAJU POSAO, ALI... Evo sa kim je razgovarano!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • ŽOC NE ODUSTAJE OD CENTRA, SMAJLAGIĆ I KOPRIVICA ZA SADA ZAVRŠAVAJU POSAO, ALI... Evo sa kim je razgovarano!

Partizan ne odustaje od centra! Evo s kim je razgovaranoDejan PrlinaObjavljeno 15:50h, 04.11.2021.Od Dejan Prlina

Može se i bez klasične petice. Pokazao je to Partizan sa Željkom Obradovićem na klupi. Privremena rešenja sa Alenom Smailagićem i Balšom Koprivicom daju rezultate i u ABA ligi i u Evrokupu. Bar za sada.

Jasno je da je za pokušaj osvajanja Evrokupa potrebno da se dovede “prava” petica”. I ne odustaje se od toga. MaxBet sport je već pisao da se traži centar koji bi po karakteristikama podsećao na Stefona Lazmea. Takav je igrač potreban u viziji najtrofejnijeg trener Evrope.

Takav se i traži. Sportski direktor Zoran Savić i šef struke Željko Obradović ne sede skrštenih ruku i ne čekaju da im centar “padne u ruke”. Vode se pregovori. Prema saznanjima našeg portala, crno-beli su želeli da u svoje redove dovedu Kvinsija Ejsija! Amerikanac je bio vrlo ozbiljna opcija. Međutim, nije prihvatio da potpiše bar dvogodišnjni ugovor, što je postala značajna stavka u pregovorima, otkako je Žoc preuzeo klub iz Humske.

Zato su pregovori propali, pa je Ejsi, koji je 2012. draftovan od strane Toronta, u sredu 3. novembra potpisao ugovor sa Olimpijkosom. Pre dolaska u Pirej, igrao je za Makabi u čijem dresu je stigao do rekordnih 22 poena u karijeri.

Potraga se nastavlja. Ne žure Savić i Obradović. I ne odustaju, što je najvažnije za navijače crno-belih.

Maxbetsport

Komentari