ZVEZDA BIRA, RADONJIĆ ILI OBRADOVIĆ! ŠAKOTA JE BIVŠI! Delije u problemu, koga podržati SAŠA I DEJAN SU LEGENDE…

    foto: KK CZ/Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA BIRA, RADONJIĆ ILI OBRADOVIĆ! ŠAKOTA JE BIVŠI! Delije u problemu, koga podržati SAŠA I DEJAN SU LEGENDE…

Košarkaški klub Crvena zvezda kreće u potragu za novim trenerom jer Dragan Šakota neće ostati na poziciji šefa stručnog štaba.

Razlog za završetak saradnje Dragana Šakote i crveno-belih nije košarkaške prirode. Naprotiv, na Malom Kalemegdanu su izuzetno zadovoljni sa poslom koji je uradio iskusni trener, ali zdravstveni problemi zbog kojih Šakota ne može da putuje na gostovanja doveli su do toga da crveno-beli moraju da pronađu novog stručnjaka za narednu sezonu.

Izbor pred rukovodstvom crveno-belih nije lak, a ni krug kandidata nije preširok.

Saša Obradović kandidat je za mesto trenera Crvene zvezde u narednoj sezoni. Između njega i Dejana Radonjića treba tražiti naslednika Dragana Šakote na klupi evroligaša iz prestonice.

Legendarni as radi sjajan posao u Monaku, ali najnovija dešavanja na košarkaškoj pozornici otvorila su opciju da promeni sredinu. Monako je bio lider francuskog prvenstva i učesnik top osam faze Evrokupa, ali sve je to poništeno, pa bi u narednoj sezoni morao da krene od nule. A Obradoviću je to poslednja godina ugovora s Monakom.

“Saša Obradović ima ugovor na još jednu sezonu, uz džentlmenski dogovor u slučaju ponude iz NBA i Evrolige”, izjavio je nedavno Sergej Djadečko, prvi čovek kluba.

Naravno, opcija vezana za povratak Dejana Radonjića na Mali Kalemegdan i dalje je aktuelna. Sjajni stručnjak ostavio je neizbrisiv trag u Zvezdi i nema sumnje da bi njegovim povratkom srpski prvak i te kako profitirao.

Objektiv.rs

Komentari