ZVEZDA NAŠLA NOVOG AMERA – ON JE DŽEJLEN ADAMS I ZAMENIĆE ROČESTIJA! Pleju iz SAD prdviđali su veliku karijeru, sada ima novu šansu!

    foto: Fotoilustracija/KK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA NAŠLA NOVOG AMERA – ON JE DŽEJLEN ADAMS I ZAMENIĆE ROČESTIJA! Pleju iz SAD prdviđali su veliku karijeru, sada ima novu šansu!

Crvena zvezda dovela je Tejlora Ročestija po drugi put početkom poktobra i potpisala ugovor sa njim na dva meseca, ali deluje da Amerikanac uz par bljeskova nije ni blizu igara iz prvog mandata u crveno-belom dresu.

Zbog toga Crvena zvezda razmišlja o dovođenju plejmejkera, a kako saznaje ''Maxbet sport'' izbor je pao na Amerikanca Džejlena Adamsa i to bi uskoro trebalo da bude i ozvaničeno.

Adams igra na poziciji plejmejkera i beka šutera, ima 24 godine, a igrao je za koledž Sent Bonaventur i 2018. bio proglašen za najboljeg igrača konferencije. Po završetku koledža nije draftovan, ali je potpisao dvosmerni ugovor sa Atlanta Houksima, igrajući i za njihov razvojni tim Eri Bej Houkse. Potom je proveo setzonu u Razvojnoj ligi kao član Viskonsin Herda, da bi potom potpisao ugovor sa Portland Trejlblejzersima i odigrao nekolikmo utakmica u balionu na Floridi.

SD

Komentari