ACA TRICA DIŽE U NEBESA JOKIĆA, ALI... Ne bi on bio Aca da nema neku zamerku! jOKARA ĆE BITI NAJVEĆI, AKO GA POSLUŠA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ACA TRICA DIŽE U NEBESA JOKIĆA, ALI... Ne bi on bio Aca da nema neku zamerku! jOKARA ĆE BITI NAJVEĆI, AKO GA POSLUŠA!

Hrvatski košarkaški trener Aleksandar Petrović, sada selektor Brazila, ishvalio je Nikolu Jokića, kome predviđa blistavu budućnost, ali pod određenim uslovima.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

On je istakao da je Jokić sjajan igrač, ali ima i jednu zamerku.

- Mislim da je Jokiću samo kilaža granica. Ako uspe da zadrži ovaj ritam. U karantinu se držao i odigrao dobro u Orlandu, a onda je na pripreme došao sa viškom kilograma, da bi posle mesec dana opet došao na svoju kilažu. To je trodimenzionalan igrač, on vam daje sve.

Trener je kasnije ušao u detalje igre srpskog centra.

Međutim, oplemenjuje ga kad uz sebe ima dva-tri kvalitetna igrača, onda te asistencije imaju smisla. Ako govorimo sad o Jokiću u hvalospevima, zamislite da se za jedno pet godina sastanemo i pričamo, ako nema nikakvih problema sa povredama i kilažom, govorićemo sigurno o jednom od najboljih pet centara NBA lige svih vremena – rekao je Petrović.

SD

Komentari