ALENE, POKAŽI IM ZAŠTO JE SRBIJA ZEMLJA KOŠARKE: Ratnici odlepili za Smailagićem, DALI MU UGOVOR NA ČETIRI GODINE VREDAN 6,13 MILIONA DOLARA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ALENE, POKAŽI IM ZAŠTO JE SRBIJA ZEMLJA KOŠARKE: Ratnici odlepili za Smailagićem, DALI MU UGOVOR NA ČETIRI GODINE VREDAN 6,13 MILIONA DOLARA!

Iako se prvobitno pojavila informacija da će Alen Smailagić sa Golden Stejtom potpisati jednogodišnji ugovor za ''minimalac'' od 900.000 dolara, ispostavilo se da će momak iz Srbije dobiti još bolje uslove.

Smailagić je umesto jednogodišnjeg, sa Ratnicima potpisao ugovor na četiri godine vredan 6,13 miliona dolara od čega su prve dve godine ugovora zagarantovane.

Do Golden Stejta je Smailagić stigao preko Razvojne lige u kojoj je igrao za Santa Kruz Voriorse, da bi ga na draftu kao 39. pika izabrali Nju Orleans Pelikansi i odmah prosledili Ratnicima u zamenu za pikove na naredna dva drafta.

Smailagić će naredne sezone biti šesti igrač iz Srbije pored Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića, Nemanje Bjelice, Bobana Marjanovića i Marka Gudurića.

SD/Mediji

Komentari