BOGDDAN U LEJKERSIMA, PRAVI SE TANDEM BOGDANOVIĆ - DŽEJMS! Na pomolu velik trejd Sakramenta i Los Anđelesa tvrdi Njujork Tajms!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • BOGDDAN U LEJKERSIMA, PRAVI SE TANDEM BOGDANOVIĆ - DŽEJMS! Na pomolu velik trejd Sakramenta i Los Anđelesa tvrdi Njujork Tajms!

Sakramento želi Kajla Kuzmu u svojim redovima, a Lejkersi će razmisliti o tome ukoliko Kingsi ponude srspkog reprezentativca u zamenu.

Ugledni novinar Njujork Tajmsa Mark Stajn piše da je Sakramento pokušava da pronađe zajednički jezik sa Lejkersima kako bi doveo Kajla Kuzmu.

Lejkersi, prema pisanju pojedinih medija, nemaju ništa protiv dogovora, ukoliko u razmenu bude uključen Bogdan Bogdanović.

Nekadašnji košarkaš Partizana igra treću sezonu u Sakramentu i u prethodnom periodu se govorilo da traži novu sredinu u kojoj bi imao značajniju ulogu, ali i koja ima veće ambicije od Kingsa.

Sa druge strane, Lejkersi su imali ozbiljne planove za Kajla Kuzmu, ali se on, nakon povrede, bori da pronađe formu i mesto u timu.

Nedavno se šuškalo o mogućoj razmeni između Lejkersa i Kingsa, a kako sada ove informacije dolaze od novinara dobro upućenog u dešavanja u NBA ligi, jasno je da se u kalifornijskoj kuhinji već krčka neki specijalitet...

RTS

Komentari