(FOTO) BOGDANU ZA ČETIRI SEZONE 80 MILIONA! Kingsi u problemu, ako hoće da ga zadrže… POLA NBA ŽELI SRBINA I ČEKA RASPLET!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) BOGDANU ZA ČETIRI SEZONE 80 MILIONA! Kingsi u problemu, ako hoće da ga zadrže… POLA NBA ŽELI SRBINA I ČEKA RASPLET!

Sakramento Kingsi su u minulom periodu trejdova odabrali opciju da zadrže Bogdana Bogdanovića, a sada bi mogli da pokušaju i da obezbede produžetak saradnje sa srpskim reprezentativcem. To će, međutim, da ih košta poprilično. Naime, Bogdanović na leto postaje ograničeni slobodni agent, što bi moglo da mu donese četvorogodišnji ugovor vredan i do 80 miliona dolara.

Na tržištu slobodnih agenata, obično bi ta svota bila manja, a problem bi mogla da mu naparavi i činjenica da je ograničeni slobodni agent. Ali suština za Bogdanovića je da bi mogao da pronađe negde četvorogodišnji ugovor za ukupno 80 miliona dolara. To je minimum, ali je neophodno da Bogdanović nađe tim koji bi morao da natera Kingse da izjednače ponudu, a biće ih dosta koji će razmišljati da ga dovedu kao slobodnog agenta 2021. godine.

Naravno, ukoliko Kingsi ne uspeju da obnove ugovor sa Bogdanovićem pre isteka sadašnjeg 2021, moraće da izjednače svaku ponudu nekog drugog kluba kako bi ga zadržali u Sakramentu.

Američka javnost smatra da bi uskoro mogao da krene rat za Bogdanovića jer se radi o dobrom šuteru i kombinaciji pleja i beka koji bi definitivno koristio u mnogim timovima NBA lige.

SD

Komentari