GREG POPOVIČ U SAN ANTONIO DOVEO SRBINA: Sin bivšeg igrača Crvene zvezde je brutalan šuter, a to je ono što treba Sparsima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GREG POPOVIČ U SAN ANTONIO DOVEO SRBINA: Sin bivšeg igrača Crvene zvezde je brutalan šuter, a to je ono što treba Sparsima!

Od tri Srbina prijavljena za draft dvojica su do kraja ostali na draft listi, a samo je Nikola Jović izabran. Ipak iako nijedan tim nije "potrošio" svoj pik na Sašu Stefanovića, sada je srpski šuter dobio šansu da zaduži NBA dres!

Sin nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde dobio je poziv od Grega Popoviča i nosiče dres San Antonio Sparsa tokom Letnje Lige koja se igra u Las Vegasu.

Nakon pet godina provedenih na univerzitetu Perdju Stefanović je imao probe sa nekoliko timova, a sada će biti u sastavu Sparsa koji će Letnju ligu započeti utakmicom sa Klivlendom u petak.

"Od kada sam bio dete san mi je da obučem NBA dres. Iako je ovo Letnja liga i dalje je velika čast i ovo je nešto za šta sam zaista vredno radio", rekao je Stefanović koji je otkrio da je sa San Antonio imao dogovor već duže vreme!

On je trenirao u Majamiju, a trening kapu Sparsa se pridružio 26. juna, dosta pre nego što je tim odleteo za Las Vegas.

"Moj agent mi je izneo nekoliko opcije i pre drafta smo dogovorili dolazak ovde. Zato što sam pretpostavio da ću biti nedraftovan mislio sam da je najbolje da nešto dogovorim pre nego što svi navale da traže mesto", rekao je on.

Između ostalog kada je dogovorio dolazak na Letnju ligu dobio je priliku da upozna i Grega Popoviča.

"Predstavio sam mu se i pomenuo mu da smo u jednom trenutku živeli jako blizu. Bilo je jako kul upoznati ga, on je veoma ljubazan i gostoljubiv", objasnio je Stefanović.

Mondo

Komentari