JOKIĆ-BOGDANOVIĆ, DENVER PRELOMIO! SRPSKI TANDEM NEOPHODAN ZA TITULU NBA! Nagetsi će se rešiti Bartona kako bi doveli Srbina!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • JOKIĆ-BOGDANOVIĆ, DENVER PRELOMIO! SRPSKI TANDEM NEOPHODAN ZA TITULU NBA! Nagetsi će se rešiti Bartona kako bi doveli Srbina!

Kako prenosi "Denver post" srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bi mogao da se nađe na meti "Nagetsa" kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu.

Američki novinar iz Denvera, Majk Singer, kaže da bi Kalvin But, novi generalni menadžer ekipe iz Kolorada, ovo leto mogao da napravi nekoliko važnih poteza kada je u pitanju sastav tima za sledeću sezonu.

S obzirom na to da je vlasnik "Nagetsa" na predstavljanju novog direktora za košarkaške operacije, najavio velike ambicije, za očekivati je mnogo promena u Denveru ovo leto.

Singer smatra da je vrlo realno da trener Majk Meloun neće želeti da nastavi saradnju sa Vilom Bartonom u budućnosti, a kao njegovu zamenu naveo naveo je nekoliko košarkaša, među kojima je i naš Bogdan Bogdanović.

Novinar je kao potencijalne mete naveo Dilona Bruksa, Kema Rediša, Deandre Hantera, ali i našeg Bogdanovića. On smatra da bi se Nikola Jokić odlično osećao zbog "Bogijeve" sposobnost da širi odbranu.

Ovo nije prvi put da strani mediji povezuju srpski tandem u Denevru. Nema sumnje da bi ljubitelji igre pod obručima bili oduševljeni ako bi do ovoga došlo i kada bi imali priliku da gledaju domaći dvojac u NBA ligi kao nekad Divca i Stojakovića.

Novosti

Komentari