JOKIĆ I DENVER NE MOGU DO NBA TITULE SVE DOK JE U TIMU I DŽAMAL MAREJ! On mora da ide, ističu legende NBA Pirs i Hamilton!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOKIĆ I DENVER NE MOGU DO NBA TITULE SVE DOK JE U TIMU I DŽAMAL MAREJ! On mora da ide, ističu legende NBA Pirs i Hamilton!

Nikola Jokić je apsolutni broj 1 Nagetsa, koji moraju da učine sve kako bi bio zadovoljan i nastavio da igra na MVP nivou.

Pol Pirs, NBA MVP finala 2008. godine, ocenio je da bi Denver trebalo da trejduje Džamala Mareja, kako bi napravio korak unapred ka tituli, odnosno kako bi zadržali Nikolu Jokića kao lidera franšize.

- Reč je o timu koji je igrao finale konferencije prošle sezone, a sada imate Jokića koji igra na najvišem nivou. Morate da ga učinite zadovoljnim, a da bi to uradili moraju da povuku radikalan potez. Ja bih trejdovao Džamala Mareja! - rekao je Pol Pirs, a zatim je dodatno obrazložio:

- Žrtvovanje Mareja je svakako nešto o čemu Nagetsi moraju da razmisle, jer je on igrač koji ima vrednost. Ukoliko želite nešto da dobijete, morate nečega da se odreknete, a po meni je to on - dodao je Pirs, a sa njim se nije složio Ričard Hamilton, bivši NBA košarkaš koji je sve u Denveru pozvao na strpljenje.

Četa Majka Malouna je trenutno šesta na Zapadu sa skorom 21-15, a Pirs je mišljenja da Jokić neće biti MVP samo zbog timskog učinka, koji nije u vrhu, dok na osnovu individualnih igara apsolutno zaslužuje priznanje.

Republika

Komentari