JOKIĆ U NEVOLJI, KORONA STIGLA I U DENVER?! NIKOLA I SAIGRAĆI ČEKAJU TEST, virus doneo čovek koji radi u dvorani Nagetsa!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOKIĆ U NEVOLJI, KORONA STIGLA I U DENVER?! NIKOLA I SAIGRAĆI ČEKAJU TEST, virus doneo čovek koji radi u dvorani Nagetsa!

Denver post javlja da je jedan radnik zadužen za gošćenje posetilaca u hali u kojoj Nagetsi nastupaju - zaražen je pomenutim virusom.

On je zaposlen u njujorškoj firmi Legende, koja opslužuje velike i male dvorane hranom i pićem, i to služe njeni radnici, a upravo jedan od njih koji je radio u dvorani Nagetsa je bio inficiran.

Podsetimo, Nikola Jokić i Denver Nagetsi ne igraju otkako su 12. marta u gostima poraženi u Dalasu, u noći kada je NBA liga prekinuta zbog prvog igrača inficiranog korona virusom, centra Jute, Francuza Rudi Gobera

Kako je saopšteno, on je bio pozitivan na testu u utorak, a utvrđeno je da je poslednji put u hali bio kada su domaći Avelanši igrali hokejaški meč sa Njujork Rendžersima 11. marta. Za sada nema informacija da li je radio i dan ranije na istom mestu, jer su tada Nikola Jokić i Nagetsi igrali i savladali najbolje rangirani tim Istočne konferencije, Milvoki Bakse.

Američki novinari koji svakodnevno prate košarkaška zbivanja u Denveru ističu da igrači Nagetsa za sada nisu testirani na pomenuti korona virus, te da u ovom trenutku nema najava da će biti podvrgnuti tome.

U Sjedinjenim Američkim Državama do sada je 9.415 osoba zaraženo SARS-CoV19 tipom korona virusa, 106 osoba se oporavilo, a 150 njih preminulo. Od tih 150 smrtnih slučajeva, dva su zabeležena u američkoj saveznoj državi Kolorado, u kojoj Jokić nastupa sa Nagetsima.

SD/Mediji

Komentari