JOKIĆU, JESI LI TI SA OVE PLANETE?! 40 minuta na parketu, 39 poena, 11 asistencija, 10 skokova, tri ukradene lopte, dve blokade! ŠTA REĆI…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOKIĆU, JESI LI TI SA OVE PLANETE?! 40 minuta na parketu, 39 poena, 11 asistencija, 10 skokova, tri ukradene lopte, dve blokade! ŠTA REĆI…

Nikola Jokić pružio je još jednu fenomenalnu partiju u NBA ligi, ostvarivši tripl-dabl učinak.

Ipak, njegova dobra igra nije bila dovoljna da Denver Nagetsi izbegnu poraz na gostovanju Detroit Pistonsima, koji su posle produžetka slavili sa 128:123 i tako prekinuli niz od pet poraza.

Srpski centar je bio ubedljivo najbolji igrač na terenu, uz visoke procente šute, koje je malo pokvario u dodatnih pet minuta (16/23 iz igre, 1/3 za tri, 6/7 slobodn bacanja).

Jokić je za 40 minuta na parketu postigao 39 poena, podelio 11 asistencija, sakupio 10 skokova, te imao tri ukradene lopte i dve blokade.

Kod Nagetsa dobri su još bili Vil Barton sa 20, odnosno Monte Moris sa 19 poena.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Andre Dramond sa 21 poenom i 17 skokova. Pratili su ga Džekson sa 20 i Dumbuja sa 17 poena.

Na ovom susretu viđen je pravi rezultatski rolerkoster. Denver je odlično odigrao prvu četvrtinu i stigao do prednosti od čak +21.

Međutim, domaći su uzvratili još boljim drugim kvartalom, pa su na pauzu otišli sa prednošću od 68:65

Drugo poluvreme proteklo je u vođstvu Detroita, da bi Denver u završnici stigao nadomak pobede. Do nje nisu uspeli da dođu, ušlo se u produžetak u kojem su se domaći igrači bolje snašli i na kraju slavili.

Denver je trenutno 3. na Zapadu sa skorom 34-16, a naredni meč igraju 5. februara protiv Portlanda na svom terenu.

B92.net

Komentari