LEJKERSI PRAVE TANDEM SNOVA! LEBRON I BOGDAN… “Bože, kakvo oružje!" MOŽETE LI ZAMISLITI NJIH DVOJICU U ISTOM TIMU?! BRUTALNO!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • LEJKERSI PRAVE TANDEM SNOVA! LEBRON I BOGDAN… “Bože, kakvo oružje!" MOŽETE LI ZAMISLITI NJIH DVOJICU U ISTOM TIMU?! BRUTALNO!

Bogdan Bogdanović ove sezone prikazuje zaista odlične partije u dresu Sakramenta. Srpski košarkaš u proseku ove sezone ima 14,8 poena, 2,8 skokova, četiri asistencije uz indeks korisnosti 15.95 i njegove igre su sve češće predmet komentara stručnjaka u NBA.

Tako je i poznati novinar ESPN, Brajan Vindhorst, u poslednjoj epizodi potkasta Bila Simonsa došao na zanimljivu ideju, da LA Lejkersi trejduju Kajla Kuzmu za Bogdana Bogdanovića.

"Ja bih trejdovao Kuzmu za Bogdana Bogdanovića. On je ograničeni slobodan agent, ali ne i starter u Sakramentu, a već su se obavezali prema Badiju Hildu i Harisonu Barnsu".

"Stavite Bogdanovića u tim uz Lebrona, o bože, kakvo bi to bilo oružje! To je momak koji bi trebalo da zameni Kuzmu", smatra Vindhorst.

On smatra i da bi bilo dobro da Lejkersi u paket za Bogdanovića uz Kuzmu dodaju i Kvina Kuka. Sa Bogdanovićem u timu, kaže, bili bi kandidati za osvajanje šampionskog prstena.

Problem je šta bi na sve to rekli u Sakrementu imajući u vidu da Kuzma ove sezone ima dosta problema sa povredama. Propustio je četiri meča na startu sezone posle letošnje povrede levog stopala igrajući na Mundobasketu.

Posle toga odigrao je 20 mečeva za Lejkerse, ali sa znatno slabijim prosekom nego ranijih sezona. U proseku je beležio 11,1 poen i tri skoka po meču, a ima i manju minutažu, prosek mu je pao sa 33,1 na 23,1 minuta.

B92.newt/Teleks.info

Komentari