MILUTINOV NEĆ U AMERIKU, NISU GA NI ZVALI! JOKIĆ JE NAJBOLJI SRBIN KOJI JE IGRAO U NBA! Nikola planira da pokori sa CSKA Evroligu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILUTINOV NEĆ U AMERIKU, NISU GA NI ZVALI! JOKIĆ JE NAJBOLJI SRBIN KOJI JE IGRAO U NBA! Nikola planira da pokori sa CSKA Evroligu!

Nikola Milutinov će u naredne tri sezone nositi dres moskovskog CSKA.

Srpski centar je u razgovoru za „Eurohoops“, istakao da je napravio pravi potez i da se raduje sledećoj sezoni.

– Jedan od najvećih evropskih klubova, ako ne i najveći. Srećan sam i uzbuđen. O timu sam čuo mnogo lepih stvari, das u kao porodica i da im je organizacija odlična. Baš se radujem sledećoj sezoni - rekao je Milutinov za „Eurohoops“.

Doskorašnji centar Olimpijakosa smatra da je najbolji srpski igrač u istoriji Nikola Jokić zbog jedinstvenosti u igri i uspesima u NBA.

– Veoma teško je tako nešto odrediti jer smo tokom godina imali toliko asova. Ako baš morm, izabrao bih Nikolu Jokića. Kada se vidi šta je već ostvario u NBA, teško da neko može biti ispred njega. Možda ga neko u budućnosti pretekne, ali za sada mislim da je to Nikola. Vidi se koliko on razume košarku, jednostavno ima neverovatan osećaj za kretanje saigrača i protivnika na terenu. Jedinstven je igrač, na svetu ne može da radi to što on radi.

Milutinov je draftovan od strane San Antonio Sparsa kao 26. pik na draftu 2015. godine. O NBA ne razmišlja, jer Sparsi nsu pokazali volju da ga dovedu.

– Oni me nikada nisu ozbiljno pozvali da dođem tamo. Ne mogu tamo da odem sam, mora neko da me pozove. Trenutno o tome ne razmišljam, imam dug ugovor sa CSKA i želim da sa njima osvojim makar jedan trofej u Evroligi.

Espresso.rs

Komentari