NAVIJAČI ‘FILE’ NE DAJU BOBIJA: Treba nam, on je ekstremno oružje u napadu, SAMO DA NE BUDE PRESKUP!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NAVIJAČI ‘FILE’ NE DAJU BOBIJA: Treba nam, on je ekstremno oružje u napadu, SAMO DA NE BUDE PRESKUP!

Srpski gorostas među obručima Boban Marjanović je završio sezonu u polufinalu istične konferencije NBA lige nakon poraza od Toronto Reptorsa, a navijači File već uveliko diskutuju o rosteru za sledeću sezonu!

Jedan od košarkaša koji je posebno zaokupio njihovu pažnju je i naš Boban Marjanović, koji je ostavio sasvim solidan utisak na fanove File.

Marjanović je u ligaškom delu imao 8.2 poena po meču i 5.1 skok. U Plej-ofu njegove brojke su bile manje. Na parketu je provodio 9,5 minuta, a za to vreme imao je 5.8 poena i 3.3 skoka po meču.

U međuvremenu, na sajtu NJ.com organizovana je anketa o tome koji košarkaši treba da nose dres Filadelfije i u narednoj sezoni. Bobi ima veliku podršku fanova Filadelfije, pa je tako od 1.244 glasača, njih 847 (68,09%) glasalo je za ostanak Marjanovića. Istina, ima mnogo i onih koji bi rado videli leđa našem asu, a njih je 397, ili 31,91 odsto..

Portal NJ posvetio je Marjanoviću povodom glasanja navijača značajan prostor. Tako ovaj mediji piše:

“ Mi kažemo: Ostaje. Po pravoj ceni, naravno. Iako nije previše dobar defanzivac za plej-of, može da bude ekstremno efikasan u napadu u malim dozama. Ukoliko ne bi koštao previše i potpisao na jednu godinu, vredi ga sačuvati. Ukoliko potraživanja budu nerazumna iz bilo kog razloga, razići se”, napisali su ljudi iz NJ-a.

Teleks.info/mediji

Komentari