ŠEK NEMA DILEMU: Ma kakav Gober, Jokić je najbolji centar NBA lige! I LEGENDARNI DANKAN ODELPIO ZA NIKOLOM! Džoker prva zvezda NBA

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠEK NEMA DILEMU: Ma kakav Gober, Jokić je najbolji centar NBA lige! I LEGENDARNI DANKAN ODELPIO ZA NIKOLOM! Džoker prva zvezda NBA

Jedan od najpopularnijih američkih komentatora i legenda NBA, Šekil O'Nil, uputio je reči kritike na račun milionskih ugovora u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Naime, nekadašnji centar Lejkersa, Hita i mnogih drugih timova smatra da je ugovor Rudija Gobera u Juti (200 miliona dolara za 4 godine) preveliki za ono što on pokazuje na parketu.

Snažni Amerikanac jasno je stavio svima do znanja da je za njega najbolja "petica" lige srpski reprezentativac Nikola Jokić.

- Ako 11 poena vredi 200.000.000 dolara, onda bi 38 poena trebalo da vredi 600.000.000. Zar ne? - izjavio je Šek komentarišući snimke iz meča između Nagetsa i Maveriksa u emisiji "Inside NBA" u kojem je Jokić briljirao.

Denveru ne ide najbolje od početka sezone, Nagetsi imaju tri pobede uz pet poraza, ali je zato Nikola Jokić krenuo odličnim tempom.

Legenda San Antonio Sparsa Tim Dankan oduševljen je Jokićem.

Gostujući na jednom podkastu, sjajni košarkaš, koji je sa San Antonijom osvojio šet šampionskih prstenova, poslednji 2014. godine, rekao je da veoma pažljivo prati dešavanja u svetu NBA.

Na pitanje, koga posebno voli da gleda, rekao je:

"Volim da gledam Denver, volim da gledam Jokića. Baš volim da pratim Džokera, mnogo je zabavan. Njegova kreativnost, rad stopala, njegova dodavanja, mnogo je zabavno gledati ga", priznao je Dankan.

On je bio poznat po tome da o svojim kolegama nikada nije voleo da priča u negativnom tonu. Kaže da mu nije prijalo ni da se upušta u rasprave sa njima.

"To nije bio deo mog repertoara. Ljude više frustrira kada kada samo radite svoj posao, bez obzira šta govorili o vama. To što pričaju ne treba da vas pogađa, na kraju više pogodi njih. To je bio moj način, to se uklapalo u moj stil igre", izjavio je Dankan.

Mediji

Komentari