SRPSKA STARLETA ZATRUDNELA SA NBA IGRAČEM, OVAJ JOJ NUDIO MILION DA ABORTIRA… Godinama su se sudili, sada su zajedno i imaju dvoje dece…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SRPSKA STARLETA ZATRUDNELA SA NBA IGRAČEM, OVAJ JOJ NUDIO MILION DA ABORTIRA… Godinama su se sudili, sada su zajedno i imaju dvoje dece…

NBA igrač Pol Džordž nakon što se oporavio od povrede spreman je dati sve od sebe za svoj novi tim Los Angeles Kliperse, a najveća podrška mu je srpska starleta i plesačica Daniela Rajić s kojom je godinama u vezi.

Daniela živi u Americi, a njen odnos sa slavnim košarkašem bio je, najblaže rečeno, turbulentan.

Upoznali su se kad je ona radila kao plesačica u Majamiju. Viđali su se nekoliko meseci, a potom su prekinuli.

Daniela je ubrzo shvatila da je trudna te je tvrdila da je dete Džordžovo. On je to negirao pa ga je tužila, a DNK analiza pokazala je da je malena Olivia ipak njegova kći.

Na sudu se saznalo da je Džoerdž nudio milion dolara tamnokosoj lepotici da se očisti.

Džordž je zatim tužio lepu Srpkinju i tražio je potpuno starateljstvo nad devojčicom. Dugo su se (opet) povlačili po sudu, da bi se na kraju složili da će podeliti starateljstvo i zajedno učestvovati u životu male Olivije.

Iako su svi bili uvereni da nakon toga nikakav civilizirani odnos nije moguć, nakon povlačenja po sudovima par je opet završio zajedno te su dobili drugo dete.

Daniela se sad bacila u kreatorske vode te je ranije ove godine na Instagramu predstavila liniju kupaćih kostima.

Mediji je nazivaju srpskom Kim Kardashian, a ona je ponosna na svoje poreklo. Na društvenim mrežama podelila je i fotografije iz Beograda.

Hayat.ba

Komentari