VASA MICIĆ IDE U NBA, PRERASTAO JE EVROPSKU KOŠARKU! Menadžer Miško Ražnatović najavljuje još nekoliko naših igrača u najjačoj ligi sveta!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VASA MICIĆ IDE U NBA, PRERASTAO JE EVROPSKU KOŠARKU! Menadžer Miško Ražnatović najavljuje još nekoliko naših igrača u najjačoj ligi sveta!

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović govorio je o budućnosti beka Vasilija Micića, člana Anadolu Efesa.

On je, takođe, obelodanio plan o odlasku srpskog košarkaša u NBA ligu.

"Ne bih sada to isticao kao neku vest, ali to je plan za njega za sledeću godinu. On je najbolji evropski bek na vrhunskom nivou i ima samo 25 godina", rekao je Ražnatović gostujući u emisiji "U obruču" TV Arenasport.

Ražnatović veruje da će igrači sa naših prostora dobijati sve više prilike da pokažu šta znaju u najjačoj ligi na svetu.

"Ja mislim da ćemo tek u sledećim godinama videti mnogo dobrih igrača sa ovih prostora u NBA. Ne očekujte da Jokić i Dončić budu usamljeni i jedini kvalitetni od naših igrača", dodao je Ražnatović.

Micić trenutno ne igra za matični Anadolu Efes zbog povrede skočnog zgloba, ali Ražnatović ističe da ona nije toliko ozbiljna i da će 25-godišnji košarkaš biti spreman za plej-of Evrolige.

U NBA ligi trenutno nastupa šestorica naših igrača: Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Marko Gudurić, Boban Marjanović i Alen Smailagić.

B92.net

Komentari