(VIDEO) AU, ŠTA OVO BI? GUDURIĆ TROJKAMA URNISAO ŠARLOT I STVARIO REKORD KARIJERE, a onda mu se smejali zbog zakucavanja iz kontre SRBIN KONAČNO PRORADIO!

    foto: Printscreen youtube
    Podeli
  • (VIDEO) AU, ŠTA OVO BI? GUDURIĆ TROJKAMA URNISAO ŠARLOT I STVARIO REKORD KARIJERE, a onda mu se smejali zbog zakucavanja iz kontre SRBIN KONAČNO PRORADIO!

Košarkaši Memfisa savladali su Šarlot na gostovanju sa 119:117, a značajan doprinos dao je srpski reprezentativac Marko Gudurić, koji je odigrao partiju karijere u NBA ligi. Heroj Grizlisa bio je Dža Morant, koji je pogodio koš za pobedu u poslednjim sekundama meča.

Gudurić je na ovoj utakmici postigao za sada rekordnih 17 poena u NBA ligi za 19 minuta provedenih na parketu. Uz to je imao i dva skoka, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu. Gudurića je šut služio odlično na ovom meču, iz igre je pogađao 6 od 9, dok je za tri imao procenat od 66.7% (4 od 6).

Srpski reprezentativac je pokazao raskošan talenat i raznovrsnost u napadu. Odlično je kažnjavao kada god bi ostao sam u šutu za tri poena, ali je takođe pogodio i jednu trojku posle izvlačenja iz bloka i preko ruke.

Imao je i interesantnu situaciju u kontri, kada je bio u dilemi da li da zakuca ili da položi loptu, na kraju je izabrao neko rešenje koje je između, a njegovi saigrači na klupi su se nasmejali na to. Svi su ustali, očekivajući verovatno snažno zakucavanje, ali im je Gudurić posle poena gestikulirao da se "spuste na zemlju" uz osmeh.


Komentari