(VIDEO) DAJTE LOPTU SRBIMA KAD SE ŠUTIRA ZA POBEDU! Bogdanović trojkom presudio Oklahomi! OVAKAV POTEZ SE RETKO VIĐA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) DAJTE LOPTU SRBIMA KAD SE ŠUTIRA ZA POBEDU! Bogdanović trojkom presudio Oklahomi! OVAKAV POTEZ SE RETKO VIĐA!

Košarkaši Sakramenta pobedili su Oklahomu rezultatom 94:93, a ponovo je odlučujuće poene u završnici postigao srpski igrač. Bogdan Bogdanović je na 14 sekundi do kraja postigao trojku za vođstvo Kingsa, koji su se potom odbranili i došli do novog trijumfa.

Bogdanović je bio precizan samo dva dana pošto je Nemanja Bjelica sa 10 metara srušio Hjuston, da bi potom Kris Pol promašio šut za pobedu.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea je lepom fintom izbacio iz igre Denisa Šrudera i potom precizno šutirao.

On je meč završio sa 17 poena (7-12 iz igre, 2-7 za tri), uz tri uhvaćene lopte.

Sakramento je uspeo da nadoknadi minus koji je Tander napravio u drugoj četvrtini, a dobru partiju pružio je i Bjelica. Nemanja je za nešto više od 22 minuta na parketu upisao 10 poena i pet skokova.

Na drugoj strani najefikasniji je sa 17 poena bio Denis Šroder, Abdel Nader je dodao 15, po 14 su dodali Danilo Galinari i Šai Džidžus Aleksander, a Stiven Adams je na 12 poena dodao 11 skokova. Kris Pol meč je završio sa osam poena, sedam skokova i 12 asistencija.

Trećom uzastopnom pobedom "kraljevi" su se popeli na sedmu poziciju Zapadne konferencije sa skorom 11-13, dok je Oklahoma dva mesta niže sa istim učinkom

RTS/Teleks.info

Komentari