(VIDEO) JOKIĆ ISMEJAO DRAGIĆA SAMO JEDNIM POTEZOM! Denver zabeležio novi trijumf, Nikola na minimumu zbog problema sa faulovima!

    foto: Printscreen
    Podeli
  • (VIDEO) JOKIĆ ISMEJAO DRAGIĆA SAMO JEDNIM POTEZOM! Denver zabeležio novi trijumf, Nikola na minimumu zbog problema sa faulovima!

Košarkaši Denvera pobedili su Majami sa 109:89, čemu je Nikola Jokić imao skroman, ali atraktivan doprinos.

Naš centar zabeležio je devet poena uz po pet asistencija i skokova,, ali i nešto slabiji procenat šuta (4-12).

Marej je bio najefikasniji sa 21 poenom, parirao je Batler sa 16, a ljubiteljima košarke kod nas sigurno će biti zanimljiviji duel Gorana Dragića i Nikole Jokića.

Srdačno su se i prijateljski pozdravili pre utakmice, na terenu je ipak bilo malo "vatre", Jokić je u jednom trenutku preuzeo Dragića, iznenadno je ukrao loptu slovenačkom reprezentativcu već na polovini Majamija i atraktivno asistirao za alej-up.

Jokić je imao i četiri izgubljene lopte, ali i četiri prerano napravljena faula, zbog čega je minutaža skraćena. I pored toga, ekipa se sjajno pokazala, u sličnom problemu bio je i Milsap, ali je sve prevaziđeno za pobedu.

- Mi smo ekipa, ovo je timska igra, ne radi se samo o meni i ne zavisi sve od mene. Bili su veoma dobri i bez mene - rekao je posle meča Jokić.

Tako je i bilo, osim jednog kraćeg perioda u drugoj deonici, Denver je u potpunosti kontrolisao dešavanja na parketu, na početku 4. perioda bilo je i maksimalnih +27, pa je ekipa rutinski meč privela kraju.

Time su Nagitsi pokvarili dobar start Majamiju (5-2), na Zapadu su stali uz rame Klipersima i Sansima (5-2), na vrhu su Lejkersi sa 6-1.

Komentari