(VIDEO) JOKIĆ NE ZNA KAD JE DOSTA, 40 TRIPL-DABL U KARIJERI! Srbin se poigrao sa šampionom NBA, ASISTIRAO POPUT KVOTERBEKA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) JOKIĆ NE ZNA KAD JE DOSTA, 40 TRIPL-DABL U KARIJERI! Srbin se poigrao sa šampionom NBA, ASISTIRAO POPUT KVOTERBEKA!

Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu partiju za Denver i vodio svoj tim do pobede. Pored mnogih dobrih poteza, istakao se i asistencijom preko celog terena, što mu je, izgleda, postala specijalnost.

Jokić je dominirao protiv aktuelnog šampiona i upisao 40. tripl-dabl u karijeri, pa su Nagetsi savladali Toronto reptorse, rezultatom 133:118.

Momak iz Sombora je meč završio 23 poena (8-11 iz igre, 7-9 penali), uz čak 18 skokova i 11 asistencija, od koji je jedna bila u stilu NFL kvoterbekova.

"Samo sam pokušao da bacim loptu, a da je odbrambeni igrač ne dotakne. Samo da je bacim preko defanzivca", rekao je Jokić posle utakmice.

Srpskom centru takvi potezi polako postaju zaštitni znak jer je više puta tokom karijere činio isto. Jednu od najboljih asistencija tog tipa imao je prošle godine protiv Los Anđeles klipersa.

U duelu sa Reptorsima imao je i jedno zakucavanje, nešto što se ne viđa često u Nikolinom repertoaru.

"Bio sam usamljen ispod koša, nikoga nije bilo oko mene. Pomislio sam, zašto da ne pokušam."

Jokić je analizirao samu igru kojom je franšiza iz Kolorada ostvarila važan trijumf.

"Igrali smo jedan za drugoga, postigli smo mnogo poena u prvoj četvrtini. Imali smo dobar 'momentum', tokom čitavog susreta pravili veliki broj asistencija. Tokom drugog poluvremena smo promašili tri ili četiri vezanih slobodnih bacanja. Na kraju dana, dobra pobeda za nas", zaključio je Jokić.



Komentari