(VIDEO) KAKAV BOGDAN, STRAŠAN BOGDAN! Rekord karijere Bogdanovića, IZREŠETAO KOŠ FINIKSA!

    Podeli
  • (VIDEO) KAKAV BOGDAN, STRAŠAN BOGDAN! Rekord karijere Bogdanovića, IZREŠETAO KOŠ FINIKSA!

Košarkaši Sakramenta pobedili su Feniks rezultatom 120:116, a u četvrtom trijumf u poslednjih pet utakmica fenomenalan je bio Bogdan Bogdanović, koji je ostvario rekord karijere u NBA

Bogdanović je duel sa ekipom iz Arizone završio sa 31 poenom, uz 78 odsto šuta iz igre - 4-5 za dva, 7-9 za tri i nedostajala mu je jedna trojka da izjednači svoj rekord van linije 7,24 metra!

Bogdan je imao još 4 skoka, 7 asistencija, 3 ukradene i 6 izgubljenih lopti za 36 minuta na terenu. Na žalost meč je završio pre vremena zbog povrede, a još nema informacija koliko je ozbiljna.

Najbolji strelac Mundobasketa je pokazao konačno svoj raskošan talenat pošto je 18 poena dao u prvom poluvremenu meča i bio je bitna karika za pobedu Kingsa.

Nemanja Bjelica, koji je za 30 minuta zabeležio 17 poena (7-12 iz igre, 3-5 za tri), 8 skokova, po jednu ukradenu loptu i blokadu i 2 izgubljene lopte.

Osim njih istakli su se kod Sakramenta Holms sa 20 poena i 15 skokova, Herison Barns sa 15, Badi Hild sa 12 i Kori Džozef sa 6 poena i 14 asistencija.

Komentari