(VIDEO) LUKA JAUKAO OD BOLOVA DOK SU GA IZNOSILI SA TERENA! Zastrašujuća povreda Dončića posle duela sa Kavajom Lenardom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) LUKA JAUKAO OD BOLOVA DOK SU GA IZNOSILI SA TERENA! Zastrašujuća povreda Dončića posle duela sa Kavajom Lenardom!

Prva zvezda Dalas Maveriksa Luka Dončić teže je povređrn u trećem meču serije prve runde plej-ofa sa Los Anđeles Klipersima.

Dončić nije mogao da završi meč jer se na četiri minuta pre kraja treće deonice sudario kolenom sa Kavajem Lenardom. Lenard je krenuo u prodor sa strane i poslao je povratnu loptu van reketa, a Dončić je pao na parket.

Akcija Klipersa se nastavila dok je mladi Slovenac nastavio da sedi na parketu i tek usporeni snimak je pokazao šta je po sredi.

Dončić je prstima bio na parketu dok je pratio Lenarda do obruča, Lenard ga je tada udario kolenom i poremetio mu težište i izvrnuo zglob na nozi.

Luka posle toga nije mogao da se uopšte osloni na levu nogu i odskakutao je do svlačionice u bolovima, a da sve bude još gore, zglob je povređivao i u prvoj utakmici serije.

Telegraf.rs/Novosti

Komentari