ODBOJKAŠKI SPEKTAKL U KRALJEVU! Ribnica, Vojvodina, Crvena zvezda i Partizan na memorijalnom turniru "Bošković Dušan - Bole"!

    foto: Vojvodina.org
    Podeli
  • ODBOJKAŠKI SPEKTAKL U KRALJEVU! Ribnica, Vojvodina, Crvena zvezda i Partizan na memorijalnom turniru "Bošković Dušan - Bole"!

Odbojkaški klub Ribnica u saradnji sa odbojkaškim klubom Vojvodina od ove godine počinje sa organizacijom memorijalnog turnira Bošković Dušan Bole, u čast velikana naše odbojke i čoveka koji je osnivač OK Ribnica

Na turniru koji će se odigrati u Кraljevu u novoj hali sportova 27. i 28. avgusta 2020. godine, pored Ribnice i Vojvodine učestvovaće i ekipe Partizana i Crvene zvezde.

Na turniru bi svaka ekipa odigrala po 2 utakmice, polufinale prvog dana, a drugog dana finale i utakmica za treće mesto.

Prvog dana turnira u 16:30 odigraće se utakmica između Ribnice i Partizana, a u 19:30 utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine. U petak, drugog dana turnira u 14:00 će biti utakmica za treće mesto dok će se finale odigrati u 17:00. Utakmice će suditi međunarodne sudije.

Na turniru će biti dodeljeni pehari za prva tri mesta, kao i pehar za najboljeg i najperspektivnijeg igrača turnira dar porodice Bošković. Prelazni pehar za pobednika turnira doniraće sportski savez Кraljeva.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom grada Кraljeva.


Teleks.info

Komentari