NI OVO NIJE SLOMILO NAŠE CARICE! NEVEROVATNO! Sudija se uplašio publike, pa bez čelendža promenio odluku! TERZIĆ SE KRSTIO U ČUDU!

    foto: CEV
    Podeli
  • NI OVO NIJE SLOMILO NAŠE CARICE! NEVEROVATNO! Sudija se uplašio publike, pa bez čelendža promenio odluku! TERZIĆ SE KRSTIO U ČUDU!

Ovo je jedan od presudnih momenata koj je uticao da Turkinje osvoje set i zaigraju kao u transu. Velika drama, borba za svaki poen, kao i pritisak Turaka na sudije koji je dao rezultat, viđen je u 4. setu.

Naime, prilikom rezultata 8:7 za Srbiju, Tijana Bošković je posle smeča osvojila poen, jer je lopta otišla u aut. Međutim, usledio je pritisak na sudije, kako od strane selektora, tako i od strane ostalih odbojkašice i glasne publike, pa je sudija Agneška Mihalik "popustila" i bez čelendža promenila svoju odluku i pripisala poen Turkinjama za 8:8.

Sa druge strane, selektor Srbije Zoran Terzić u čudu je posmatrao dešavanja na terenu i jedino što je mogao da uradi je da se prekrsti.

Bio je to momenat kada su Turkinje zaigrale mnogo bolje, na momenat i povele i unele dodatnu dramu u nastavak meča. Zanimljivo, posle ove odluke odbojkašice Turske zaigrale su kao u transu i uspele da izjednače na 2:2.

Da podsetimo, Srbija je u polufinalu pobedila Italiju u četiri seta, a Turska je takođe sa 3-1 bila bolja od Poljske.

Teleks.info/B92.net


Komentari