TERZIĆ NE ODLAZI, ITALIJANI I RUSI PUSTLI LAŽNU VEST! Zlatne odbojkašice i OSS ne treba da brinu!

    foto: OSS
    Podeli
  • TERZIĆ NE ODLAZI, ITALIJANI I RUSI PUSTLI LAŽNU VEST! Zlatne odbojkašice i OSS ne treba da brinu!

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić demantovao je za odlazi sa kormila reprezentacije. Tu informaciju su preneli italijanski i ruski mediji, navodeći da će Terzić nakon 19 godina napustiti Srbiju i preuzeti "zbornaju".

"Gde se pojavilo da ja nisam selektor Srbije? Ruski i italijanski mediji? Bravo… Nisam znao… Lepo je znati da se bar interesuju, što se kaže", rekao je Terzić za "Nova.rs".

Terić kaže da ne može da garantuje da nikada neće preuzeti neki drugi nacionalni tim.

"Istine ima onog momenta kad krenu ozbiljni pregovori i razgovori, kad ima neke konkretne priče u tome, a sve te glasine, priče koje se provlače ne mogu da shvatam za ozbiljne. Ne kažem da 100 posto nikada neću napustiti reprezentaciju Srbije i da neću otići u neku drugu. Pogotovo rusku, to je jedina himna koju mogu da slušam osim srpske pre ili posle utakmice, malo sam, da ne kažem rusofil. Druge himne bi mi teško bilo da slušam. Nema istine u smislu da ima konkretnih priča u vezi toga, nego samo neke glasine koje se provlače", dodao je Terzić.

On je na klupi Srbije od 2002, a najveći uspesi su mu svetska titula 2018, tri evropska zlata 2011, 2017, 2019, te srebra na Igrama u Riju i Tokiju.

B92.net

Komentari