VIŠE NEMA POPRAVNOG, SRBIJA PROTIV FRANCUZA POČINJE PUT NA OLIMPIJSKE IGRE! U nedelju počinju borbe za Tokio!

    foto: OSS/CEV
    Podeli
  • VIŠE NEMA POPRAVNOG, SRBIJA PROTIV FRANCUZA POČINJE PUT NA OLIMPIJSKE IGRE! U nedelju počinju borbe za Tokio!

Odbojkaši Srbije nalaze se u Berlinu, gde u nedelju počinju nastup na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju. Prvi protivnik je selekcija Francuske (nedelja, 13.30).

Svih osam ekipa doputovalo je u Berlin sa istim ciljem - da osvoje vizu za Tokio, ali će se na Olimpijske igre plasirati samo pobednik turnira.

Prvi protivnik Srbije u nedelju biće selekcija Francuske.

"Korektor Boje, koliko čitam iz novina, nije došao, neki igrači su povređeni, ali to ne treba da nas zavara. Oni su odlična reprezentacija bez obzira na to koji će igrači biti ovde. Mi moramo da odigramo našu najbolju igru ako hoćemo da pobedimo", rekao je selektor Slobodan Kovač.

Naša reprezentacija trenirala je u maloj sali, a tek u subotu će osetiti atmodferu u dvorani u kojoj će igrati utakmice.

Kovač poštije rivale srpskog tima, ali ističe i da Srbija kao šampion Evrope mora u Berlinu da "puca" na prvo mesto, jer će samo pobednik turnira obezbediti plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

"Nijednog momenta nema skrivanja, Srbija mora da ide na prvo mesto. Aktuelni evropski prvaci nemaju pravo na izvinjenje. Idemo tamo da pobedimo. Ispred nas su važne utakmice, mnogi od protivnika će hteti revanš. To je što je, pokazali smo da jednom teškom trenutku možemo da budemo dobri. Sada znamo da smo dobri i sigurno je da će sa druge strane biti mnogo više respekta prema nama. Potrudićemo se da odigramo dobro, nije nam dobar raspored i termin utakmica. To mi se ne sviđa, ali to je što je. Samo napred i da pobedimo. To je cilj", zaključio je Kovač

Telekls.info

Komentari