DOVEDITE SRBE U NFL, ONI DOMINIRAJU KOJI GOD SPORT IGRAJU! Legendarni agent zna šta je potrebno za titulu!

    foto: Pixabay
    Podeli
  • DOVEDITE SRBE U NFL, ONI DOMINIRAJU KOJI GOD SPORT IGRAJU! Legendarni agent zna šta je potrebno za titulu!

Košarkaški agent Nejt Džons je na društvenim mrežama imao interesantan komentar.

Novak Đoković je u nedelju po 21. put u karijeri postao Grend slem šampion i to je u svetu sporta bila izuzetno važna vest. Početkom juna je dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu Nikola Jokić potpisao najveći ugovor u istoriji košarke.

Sve to, ali i mnogi drugi sportski uspesi profesionalaca iz Srbije navele su košarkaškog agenta Nejta Džonsa na razmišljanje, što je odlučio da podeli sa svetom putem svog "Tviter" profila.

"Srbi dominiraju sportom, ljudi, moramo da ih regrutujemo da dođu u NFL. Siguran sam da bi uz odlične trenere tamo mogli da nađemo nekoliko potencijalno vrhunskih kvoterbekova", rekao je Džons.

Uz opasku da u ovom delu Evrope ljudi ne mare mnogo za američkim fudbalom, rekao je.

"Svestan sam toga. Ipak, postoje ti krupni momci sa odličnom koordinacijom očiju i ruku i to je glavna karakteristika kvoterbeka. Siguran sam da bismo mogli da ih naučimo kako se igra ovaj sport u ranom dobu. Kao kada su centri iz Zapadne Afrike kao kasni tinejdžeri postajali profesionalni košarkašI", rekao je Džons.

Dok je radio kao agent, bio jedan od zastupnika Dejma Lilarda, a sarađivao je i sa Kevinom Durentom, Demarom Derozanom, Dvajtom Hauardom, Nejtom Robinsonom, Kendes Parker...

B92.net

Komentari