MILICA I TIJANA IDU PO NOVA ZLATA: POČINJE SP U MANČESTERU, sve je spremo za novu žetvu medalja – forma, taktika, želja…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILICA I TIJANA IDU PO NOVA ZLATA: POČINJE SP U MANČESTERU, sve je spremo za novu žetvu medalja – forma, taktika, želja…

Reprezentacija Srbije u tekvondou spremno očekuje SP u Mančisteru i nada se novoj žetvi medalja!

Najviše se očekuje od dve dame, Milice Mandić i Tijane Bogdanović. Olimpijska šampionka i aktuelna svetska prvakinja, Milica Mandić na SP brani titulu osvojenu pre dve godine.

Ona ističe da je atmosfera u timu sjajna.

“Drago mi je što idemo u punom sastavu, sa nama su i psiholog i medicinski tim. Ima i mladih nada koji će se prvi put nadmetati na SP. Svi smo spremni, ostaje nam samo da pružimo maksimum i rezultati neće izostati - poručuje Milica.

Srebrena na OI u Riju Tijana Bogdanović dodaje das u ona I njene kolege raspoloženi i zadovoljni kako smo radili tokom pripremnog perioda.

“Daćemo, kao i uvek, maksimum”, jasna je Bogdanović.

Za Srbiju će nastupiti, muškarci: Dmitrij Nagajev (do 58 kg), Nikola Vučković (do 68), Damir Fejzić (do 74), Ivan Karajlović (do 80), Draško Jovanov (do 87), Danilo Vukelić (+ 87). Devojke: Teodora Jović (do 46), Vanja Stanković (do 49), Tijana Bogdanović (do 53), Aleksandra Radmilović (do 57), Nadica Božanić (do 62), Iris Jović Vujaković (do 67), Milica Mandić (do 73) i Ana Tepavac (+ 73).

Komentari