NEMOJ IVANA! ŠPANOVIĆ SE POVLAČI, atletska kraljica Srbije najavila, Svetsko prvenstvo biće joj poslednje takmičenje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEMOJ IVANA! ŠPANOVIĆ SE POVLAČI, atletska kraljica Srbije najavila, Svetsko prvenstvo biće joj poslednje takmičenje!

Atletska kraljica Srbije Ivana Španović razmišlja o povlačenju iz atletike! Istina, ima još neke ciljeve koje želi da ostvari, ali kraj je po njenim rečima blizu!

U karijeri je na velikim takmienjima osvojila 11 medalja. U Tokiju će na Olimpijskim igram apokušati da napadne zlato. U planu ima I, prenosi Sportski žurnal, učešće na dvoranskom Svetskom prvenstvu 2022. godine, za čiju organizaciju konkuriše Srbije. To takmičenje bi preddstavljalo i kraj karijere.

“Volela bih da budemo izabrani za domaćine Svetskog prvenstva 2022. u dvorani. Razlog zbog kojeg bi volela da se to dogodi je razmišljanje o povlačenju iz atletike. Volela bih da to bude uz pokušaj obaranja dvoranskog svetskog rekorda od 7,37 metara pred domaćom publikom, u beogradskoj Areni”, objasnila je fantastična Ivana Španović

Podsetimo, zbog rupture mišića zadnje lože Ivana Španović je morala da propusti Svetsko prvenstvo u Dohi. Sada se vraća treninzima.

“Počinjem sa uvodnim radom 15. oktobra, ali zbog težine povrede biću malo obazrivija na početku, pogotovo zbog činjenice da je sledeća godina olimpijska. Nema mesta ni prostora kalkulaciji ili radu koji nije sa 100 odsto mogućnosti”, izjavila je Ivana.

SŽ/Teleks.info

Komentari