ZA SE*S JOJ NUDILI 200.000 DOLARA, NEJLEPŠA SVETSKA ATLETIČARKA PROGOVORILA o elitnoj prostituciji u “kraljici sportova”!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZA SE*S JOJ NUDILI 200.000 DOLARA, NEJLEPŠA SVETSKA ATLETIČARKA PROGOVORILA o elitnoj prostituciji u “kraljici sportova”!

Elitna prostitucija je prisutna u svim segmentima društva, ali se o tome malo priča. Tako je ruska skakačica u dalj i po mnogima najlerša atletičarka na svetu Darija Klišina priznala je da je na njenu adresu nedavno stigla ponuda da se bavi "najstarijim zanatom".

Bilo je tako, samo što nisu koristili onu reč, već "pratnja". Prošlo je od toga šest meseci. Iskreno nisam očekivala takvu ponudu - rekla je Klišina.

- Odmah sam oštro odgovorila. "Izvini ali tvoj predlog me ne interesuje", a onda je usledilo njegovo "pa, čekaj, nemoj tako brzo da odbijaš, ne znaš ni uslove". Napisala sam opet "ne, zbogom".

Ipak, uporni biznismen nije odustajao pa je poslao i platu za koju bi radila: - 200.000 dolara mesečno!

Sela sam i pomislila da li postoji devojka koja će biti impresionirana ovom ponudom. Velika rivalka Ivane Španović je odbila ponudu, ali mnoge su verovatno i prihvatile. Strašno, ali istinito.

SD

Komentari