ČUVENI MMA BORAC IŠAMARAO AMERE I ZAPAD ZBOG UKRAJINE! Svi ste vi idioti, sedite i saljete poruke telefonima! Jeste li vi idioti sposobni da uzmete pušku?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ČUVENI MMA BORAC IŠAMARAO AMERE I ZAPAD ZBOG UKRAJINE! Svi ste vi idioti, sedite i saljete poruke telefonima! Jeste li vi idioti sposobni da uzmete pušku?!

Američki borac mešanih borilačkih veština, Šon Strikland preporučio je Ukrajincima da se predaju kako bi izbegli avganistanski scenario.

– Ukrajina bi trebalo samo da poklekne i postane deo Rusije. Znam da je s*anje i da još uvek možete da pobedite, ali jeste li sigurni da želite biti novi Avganistan sledećih 30 godina? Neću reći da je to ispravno. To je gorka pilula, ali na kraju će svima biti bolje – rekao je Amerikanac.

Takođe je burne reakcije ljudi na njegove objave okarakterisao kao licemerje i da su oni borbeno sposobni samo preko telefona:

– Svi ste vi idioti. Šta ćeš da uradiš sam? O da, sedećeš ispred telefona i slati poruke. Jeste li vi idioti sposobni da uzmete pušku u ruke? – dodao je MMA borac.

Popularni Tarzan inače ima zavidnu karijeru iza sebe, trenutni skor mu je 25 pobeda i samo tri poraza, a poslednji put se borio u februaru ove godine kada je u Las Vegasu savladao DŽeka Hermansona na bodove.

Novosti

Komentari