(FOTO/VIDEO) SUROVI BORILAČKI SPORT! NIKO SE NIJE HTEO SE*SATI SA MNOM, PLAKALA SAM I BILA OČAJNA! Kečerka Aj Li progovorila sa kakvim se nedaćama suočavala!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO/VIDEO) SUROVI BORILAČKI SPORT! NIKO SE NIJE HTEO SE*SATI SA MNOM, PLAKALA SAM I BILA OČAJNA! Kečerka Aj Li progovorila sa kakvim se nedaćama suočavala!

Bivša kečerka Aj Li govorila je o svojim počecima u rvanju, a otkrila je i pikanterije iz svog privatnog života. Mnogima se najzanimljivijom učinila ona o njenom seksualnom životu jer je istakla da dugo nije mogla pronaći partnera.

"U to vrijeme nisam nosila šminku ili odeću koja je odgovarala onome što su hteli videti na televiziji i zbog toga sam bila u nevoljama. Rekli su mi da se niko od njih ne želi seks sa mnom, to je naslov jednog poglavlja u mojoj knjizi. Plakala sam i bila sam očajna. Ljudi su želeli gledati zgodne i našminkane žene koje se ne bore", priznala je Aj pa dodala:

"Bilo je demoralizirajuće, pokušala sam se uskladiti, ali to nije bila osoba koja sam htela biti. Ipak, navijači su me spasli jer su voleli moj način života", zaključila je.

Kečersku karijeru započela je 2007. godine, a penzionisala se 2015. Pronašla je i supruga, CM Panka, takođe, rvača.

Teleks.info/Index

Komentari