KUBANAC U TIMU SRPSKIH BOKSERA ZA OLIMPIJSKE IGRE! Selektor, nekada i sam bokser Milan Piperski oduševljen pojačanjem u našem timu!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • KUBANAC U TIMU SRPSKIH BOKSERA ZA OLIMPIJSKE IGRE! Selektor, nekada i sam bokser Milan Piperski oduševljen pojačanjem u našem timu!

Bokserski savez Srbije predstavio je prekaljenog stručnjaka Horhea Luisa Frometa Matoša, kao pojačanje u stručnom štabu seniorske reprezentacije pred ciklus priprema za kvalifikacije za Olimpijske igre naredne godine. Kubanac ističe da je zadovoljan što će opet raditi u Srbiji.

- Veoma sam srećan što sam došao u Srbiju. Ovo je moj drugi dolazak ovde. Želim da pomognem koliko god mogu kako bi srpski boks što više napredovao, ne samo u nacionalnoj selekciji nego i u klubovima. Moramo da radimo naporno kako bismo ispunili zacrtane ciljeve koji su pred nama - rekao je Kubanac.

Oduševljenje novim saradnikom nije krio ni selektor, nekada i sam vrlo uspešni bokser Milan Piperski.

- Izuzetno mi je drago što će Horhe jedan period provesti sa nama. Nadam se da ćemo maksimalno iskoristiti to vreme koje imamo kako bismo svi napredovali uz njega. Pokušaćemo da uključimo i što više klupskih trenera u njegov rad.


Novosti.rs

Komentari