LEGENDARNI MMA BORAC OTVORIO DUŠU: Samo sam jednom uživao dok sam tukao protivnika!

    foto: you tube printscreen
    Podeli
  • LEGENDARNI MMA BORAC OTVORIO DUŠU: Samo sam jednom uživao dok sam tukao protivnika!

Svetska MMA zvezda Habib Nurmagomedov šokirao je navijače rečima da ne voli da povređuje rivale u oktagonu, ali da je izuzetak bio Konor Mekgregor.

Popularni Dagestanac je otkrio da ne voli da povređuje protivnike, ali da to nije bio slučaj sa Mekgregorom koji je bio izuzetak.

- U poslednjih nekoliko godina imao sam dosta pobeda, ali da budem iskren, one mi nisu donosile mnogo zadovoljstva. Svestan sam da smo mi u jednom brutalnom sportu u kojem može doći do povreda, ali moj cilj nikada nije da nanesem bol svom protivniku. Ako sam svestan da pobeđujem, ne idem namerno da nanesem štetu. Ali, bio je taj jedan izuzetak - izjavio je Nurmagomedov.

Veliki šampion je pokazao da ima humanu stranu.

- Imao sam borbe u karijeri u kojima sam bio svestan da rivalu mogu da nanesem još više štete, ali namerno to nisam radio jer sam im govorio da je bolje da predaju. Na primer, ako bih ih držao u bolnom zahvatu i postojala je opasnost da im nešto polomim, ja bih pazio da idem samo dotle dokle oni mogu da predaju, ali ne preko granice - poručio je Habib.


Komentari