RAŽNATOVIĆEV NAREDNI PROTIVNIK JE PAKLENI MEKSIKANAC! Srpki bokser se nada novoj pobedi nokautom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAŽNATOVIĆEV NAREDNI PROTIVNIK JE PAKLENI MEKSIKANAC! Srpki bokser se nada novoj pobedi nokautom!

Veljko Ražnatović naredni meč imaće 7. septembra u Kanadi, najjerovatnije u Edmontonu, protiv za sada neimenovanog Meksikanca!

Trener najboljeg srpskog kruzeraša Jovan Rakonjac ističe da je Ražnatović u svojoj klasi pokazao i dokazao da je prevazišao konkurenciju u Evropi.

Veljko, podsetimo, ima sedam pobeda u profi karijeri u isto toliko mečeva, od čega četiri nokautom!

– Veljkov menadžer Luka Popović i ja (Rakonjac prim. Aut) dogovorili smo meč sa Meksikancem u Kanadi. Biće to istinski spektakl, najveći meč u Ražnatovićevoj karijeri. Nema sumnje da je on svojim mečevima dosad pokazao da je borac za velika dela. Radićemo maksimalno ozbiljno do početka septembra kada planiramo već da idemo u Kanadu, kako bi Veljko imamo dovoljno vremena da se aklimatuzuje. Tamo ćemo takođe raditi pakleno do samog meča. Rival je sigurno daleko bolji i spremniji od svih sa kojima je Veljko boksovao, ali i naš borac je protiv Hrvata Petra Mrvalja koga je bacio na pod za samo minut i po dokazao da je iz meča u meč sve bolji“, ponosno ističe Rakonjac.

Veljko se poslije spektakularne pobede nad Hrvatom u hali “Ranko Žeravica” otisnuo put Španije. U Barseloni je vredno trenirao sa tamošnjim reprezentativcima u poznatom bokserskom kampu. Puca od snage i samopouzdanja i ne krije zadovoljstvo lokacijom i sledećim rivalom.

„Biće to prvi put da imam meč van regiona. Osećam pozitivnu tremu koja mi daje snagu da još jače treniram. Znam koliko je kvalitetan moj sljedeći rival, ali znam i svoje mogućnosti. Ništa se u mom pristupu nikada neće promeniti. Uvijek idem na pobedu, nadam se nokautom. Spreman sam za najveći izazov u karijeri“, priča talentovani kruzeraš.

Trener, menadžer i sam Veljko očekuju da će na meču imati veliku podršku srpskih ljudi iz Kanade i Amerike. Srbin će u ring ući uz pjesmu: “Dogodine u Prizrenu”!

Mediji/Sport.ba

Komentari