SRPSKI BOKSERI VEŽBALI NA HRVATIMA: Selektor Piperski zadovoljan zalaganjem svojih pulena! SPREMNI SMO ZA SVETSKO PRVENSTVO!

    foto: Pixabay.com
    Podeli
  • SRPSKI BOKSERI VEŽBALI NA HRVATIMA: Selektor Piperski zadovoljan zalaganjem svojih pulena! SPREMNI SMO ZA SVETSKO PRVENSTVO!

Selektor "orlova" Milan Piperski je zadovoljan dosadašnjim radom, kao i uslovima u glavnom gradu naših zapadnih komšija

DO početka Svetskog prvenstva u boksu u Rusiji (Jekaterinburg) ostale su dve nedelje, a srpski asovi u subotu završavaju zajedničke pripreme sa Hrvatima u Zagrebu. Selektor "orlova" Milan Piperski je zadovoljan dosadašnjim radom, kao i uslovima u glavnom gradu naših zapadnih komšija.

- Uslovi za rad su odlični, u ekipi vlada dobra atmosfera, a prilično sam zadovoljan i prikazanim boksom - kaže selektor Piperski, koji će sledeće nedelje saopštiti imena boraca za SP (7-21. septtembar). - Čak i ako neki ne budu išli na SP, do kraja godine nas očekuje nekoliko važnih takmičenja. Prva liga Srbije startuje u oktobru, meč šampiona za "Zlatnu rukavicu" je krajem novembra, a između je i Balkansko prvenstvo u Turskoj, tako da će se ove pripreme višestruko isplatiti.

Na pripremama u Zagrebu su: Dušan Janjić (do 52 kg), Veljko Gligorić (57), Damjan Grmuša i Nenad Jovanović (63), Dejan Dašić i Milan Vranković (69), Sandro Poletan (75), Slobodan Jovanović i Aleksa Marković (81) i Vladan Babić (+ 91)). Uz selektora Piperskog, je savezni trener Mane Marčeta, kao i treneri Mića Poletan i Miodrag Milić.

Teleks.rs/Novosti.rs

Komentari