TAJSON FJURI MENJA SPORT? "Kralj cigana" strpao u džep 12 miliona funti!

    foto: youtube printscreen
    Podeli
  • TAJSON FJURI MENJA SPORT? "Kralj cigana" strpao u džep 12 miliona funti!

Neporaženi bokser Tajson Fjuri zaradiće 12 miliona funti za jedan meč, ali ne, nije u pitanju boks, već američko profesionalno rvanje, kod nas poznatije kao kečeri.

"Kralj cigana" je odlučio da makar na kratko promeni ring, te da se suoči Braunom Stroumanom, čovekom koji je visok 203 centimentra, a težak 175 kilograma.

Unosni ugovor koji je potpisao Irac rođen u Mančesteru, itekako će mu se isplatiti. Naime, nije reč o pravoj tuči, nego o fingiranom fajtu, jako dobro odglumljenom, u kojem se već unapred zna pobednik.

Meč će se održati 31. oktobra u Rijadu (Saudijska Arabija) na "Kralj Fahd" stadionu.

Ipak, svaka medalja ima svoju drugu stranu, jer bi ga ova dobro plaćena egzibicija mogla koštati Fjurija borbe za titulu svetskog šampiona protiv Dionteja Vajldera.

Tajson tvrdi da trenutno ne razmšilja o „bronzanom bombarderu“, sada samo želi da uživa u „plesu“ sa ogromnim Stroumanom.

- Moja borba sa Vajlderom će biti najveća istoriji, ali sad ne razmišljam o tome. Sada se koncentrišem na ovaj obračun. Nikad se ne zna, možda ovo neće biti moja jedina borba u ovom sportu – rekao je popularni bokser.

Trenutni vlasnik WBO interkontinentalnog šampionskog pojasa se pre godinu dana, već jednom suočio sa američkim nokauterom, tada je pod svetlima čuvenog „Stejpls Centra“ borba završila nerešeno.

Vajlder je Fjurija dva puta rušio na pod, ali izazivač je bio dosta tehnički bolji, tako da su sudije odlučile da borba nema pobednika.

Podsetimo, Irac je slavu stekao pobedom nad Vladimir Kličkom 28. novembra 2015. godine u Dizeldorfu, kada je postao svetski šampion.

Teleks.info


Komentari