TAJSON! NISAM HTEO DA ZATRUDNIM, PA SAM KORISTIO UMJETNI PENIS! Gvozdeni Majk otkrio kako je varao na doping testovima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TAJSON! NISAM HTEO DA ZATRUDNIM, PA SAM KORISTIO UMJETNI PENIS! Gvozdeni Majk otkrio kako je varao na doping testovima!

Nakon svega što je napravio i rekao, teško da Majk Tajson može šokirati nečim novim. Ipak, i to mu je uspelo.

Bivši najbolji bokser na svetu je komentirišući za ESPN skandal s dopingom u koji je bio uključen nekadašnji košarkaš Pananaikosa D. J. Kuperr, koji je koristio mokraću trudne supruge, priznao da je on takođe koristio lažne uzorke mokraće na doping testovima.

Tajson je dodao da je i on koristio uzorke svoje supruge, ali i dece.

"Prvo sam koristio ženin urin, sve dok mi jednom nije rekla da će rezultati pokazati da sam trudan. Tada sam odlučio da mi je bolje da koristim urin dece."

Novinar ga je na to podsetio da pored onog koji daje mokraću za analizu uvek stoji doktor. Ali Tajson je objasnio kako je varao i doskočio i tome:

"Koristio sam lažni penis. Većini muškaraca je neugodno kad im pokažeš penis. Zbog toga su automatski okretali glavu svaki put kad sam bio na kontroli."

Tajson je 1986. postao najmlađi svetski prvak teške kategorije u istoriji, a karijeru i zamalo život su mu uništili sklonost opijatima i skandali. Zbog optužbe za silovanje 1991. je tri godine proveo u zatvoru.

Iako je u karijeri zaradio 350 miliona dolara, bankrotirao je.

Index/Teleks.info

Komentari