(VIDEO) DARINA IMA 63 KILE I "UBILA JE BOGA" U MMA BORCU OD 240 KILA! Udarila ga je, mrcina se srušila, a onda ga nastavila mlatiti i meč je prekinut!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) DARINA IMA 63 KILE I "UBILA JE BOGA" U MMA BORCU OD 240 KILA! Udarila ga je, mrcina se srušila, a onda ga nastavila mlatiti i meč je prekinut!

Ovo je vikend krajnje neobičnih borilačkih priredbi. U Los Anđelesu su se u egzibicionom okršaju borile legende u pedesetima Majk Tajson i Roj Džouns Jr., u predborbi je jutjuber Džejk Pol nje okautirao bivšu NBA zvezdu Nejta Robinsona, ali najbizarnija borba večeri dogodila se na drugom kraju sveta, u Rusiji.

I tamo je jedan od protagonista bio 240 kilograma teški Grigorij Čistjakov, koji se na događaju "Our Business" suprotstavio 63 kilograma teškoj profesionalnoj MMA borkinji Darini Mazdjuk.

Ona je još na početku svoje profesionalne karijere, u kojoj ima četiri pobjede i poraz, ali je pokazala da znanje i veština znače puno više od velike mase, pa se Jutjuber nije dobro proveo.

Na ulasku u kavez Čistjakov se bahato gegao, a nakon ulaska je legao i valjao se po njemu. Kad je borba počela, pokušao je pritisnuti protivnicu uz žicu, ali ona je izdržala veliki pritisak dok ih sudija nije razdvojio.

Zatim ga je pogodila s nekoliko udaraca, usled kojih se ova mrcina srušila na pod, a onda ga nastavila mlatiti po glavi dok sudija nije prekinuo čitav cirkus.

Espresso

Komentari