(VIDEO) MEKGREGOR BI DA GA NURMAGOMEDOV OPET PREBIJE?! MOŽE, SAMO ZA TO MORA DA PLATI 100.000.000! Rus iz Dagestana postavio uslov prgavom Ircu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) MEKGREGOR BI DA GA NURMAGOMEDOV OPET PREBIJE?! MOŽE, SAMO ZA TO MORA DA PLATI 100.000.000! Rus iz Dagestana postavio uslov prgavom Ircu!

Sve je manje izvesno da vidimo reprizu "borbe veka" u UFC između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora. Images

Rus iz Dagestana je savladao Irca 2018. u najgledanijem MMA događaju u istoriji (2.400.000 plaćenih naloga), a prvi čovek UFC Dejna Vajt je odavno najavio revanš.

Međutim, trenutno je pred njim jedna malo veća prepreka u iznosu od 100.000.000 .

Naime, Nurmagomedovljev odac Abdulmanap, koji je ujedno i trener dagestanskog borca, traži da njegovom sinu bude plaćen toliko iznos da bi učestvovao u borbi.

"Čini mi se da najviše pričaju o mojim rečima i 100 miliona dolara, ali dobro, neka pričaju. Ponavljam, bez toga nema borbe", rekao je Nurmagomedov stariji.

Habib se trenutno sprema za borbu sa Tonijem Fergusonom u aprilu, protiv koga će treći put braniti šampionski pojas u lakoj kategoriji.

"Novac mi nije važan, nego sportska strana, a s te strane onda treba da pričamo o borbi između Tonija i Habiba. U ovom sportu se samo priča o novcu i ciframa, a sve manje o borbama. Šta više da kažem o tome što oni žele da im se mečevi isplate?", zapitao se Abdulmanap.

Habib je slavio protiv Konora u oktobru 2018, borbu je rešio u svoju korist gušenjem u četvrtoj rundi. Borba je imala kontroverzan "produžetak".

Mekgregor je nedavno imao prvu borbu od ovog meča, u kojoj se uspešno vratio u oktagon .

Nurmagomedov u karijeri ima 28 pobeda iz isto toliko mečeva. Spekuliše se da bi posle ove borbe 31-godišnji borac mogao da okonča MMA karijeru.

Komentari