ĐERONU ODUŠEVILI SRPSKI RUKOMETAŠI: SIGURAN SAM DA ĆEMO URADITI NEŠTO VELIKO! Hajde da sada ne zeznemo stvar i dobijemo Grke!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĐERONU ODUŠEVILI SRPSKI RUKOMETAŠI: SIGURAN SAM DA ĆEMO URADITI NEŠTO VELIKO! Hajde da sada ne zeznemo stvar i dobijemo Grke!

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona, posle remija protiv Francuske u Kreteju (26:26), istakao je da je veoma zadovoljan i poručio da je uveren kako će ova ekipa uraditi nešto veliko.

Srpski tim je posle pobede u Zrenjaninu protiv višestrukih olimpijskih i svetskih šampiona pružio još jednu sjajnu partiju, a malo je nedostajalao da dođu i do još jednog trijumfa.

"Pokazali smo da s dobrom odbranom možemo da ostvarimo pozitivan rezultat protiv svakoga. Imali smo dobre momente u napadu, ali odbrana je bila ključ svega, Cupara na golu, važan sedmerac Milosavljeva", rekao je španski stručnjak za sajt RSS.

Selektor nije hteo da izdvaja nijednog igrača, jer, kako je naveo, bitan je tim i timski duh.

"Bitno je da ko god da je na terenu, da li 50 minuta ili zbog jedne lopte, pruži sve od sebe. U takvoj situaciji i moj posao je lakši. Pokazali smo odlične partije protiv jednog super tima koji putuje na Svetsko prvenstvo u Egipat i siguran sam da će tamo uraditi nešto veliko", istakao je Đerona.

Srbija u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 13. januara dočekuje Grčku u Zrenjaninu.

RTS/Mediji

Komentari