I TO SMO DOČEKALI, ORLOVE ĆE PREUZETI ŠPANAC DEJVID DEJVIS?! Srbi koji znaju neće da učestvuju u farsi RSS, ostali nisu za…

    foto: RSS
    Podeli
  • I TO SMO DOČEKALI, ORLOVE ĆE PREUZETI ŠPANAC DEJVID DEJVIS?! Srbi koji znaju neće da učestvuju u farsi RSS, ostali nisu za…

Rukometna reprezentacija Srbije i dalje nema selektora od odlaska Nenada Peruničića.

Legendarni Perun podneo je ostavku posle debakla na Evropskom prvenstvu i sva tri poraza u Gracu - od Belorusije, Crne Gore i Hrvatske.

Glavni kandidat je Španac Dejvid Dejvis, aktuelni trener mađarskog Vesprema, čije je poreklo iz Ekvatorijalne Gvineje.

Da su kontakti već uspostavljeni potvrdio je Dejvis.

"Istina je, razgovarao sam sa čelnicima Rukometnog saveza Srbije i ja sam jedan od kandidata za mesto selektora vaše reprezentacije. Jer, rečeno mi je da ima više opcija", rekao je Dejvis za Večernje novosti.

Dejvis je spreman da preuzme klupu "Orlova".

"Uvek sam tu da saslušam sve što je potrebno i da odlučim šta je najbolje", dodaje Dejvis.

Dejvis bi, ako ne računamo našeg Ljubomira Vranješa, bez obzira što je rođen u Geteborgu i igrao je za Švedsku, postao prvi stranac na klupi.

Srbija da sve bude još interesantnije ima vrhunske rukometne trenere, poput Hasanefendića, Petkovića, pa i Vranješa, ali oni neće da se više prljaju u blatu RSS.

Tako smo od države koja je izvozila trenere I koja je postavila rukomet u naprimer Francuskoj došli u poziciju da nam stranci dižu nekad trofejni sport! Da nije žalosno, bilo bi smešno!

Ipak, hajde da damo šansu Dejvisu! On ne zna gde dolazi, pa možda nešto i napravi!

Teleks.info

Komentari