PERUNIČIĆ DAO OSTAVKU, RUKOMETAŠI ZVEZDE BEZ TRENERA posle svega dva kola domaćeg prvenstva!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PERUNIČIĆ DAO OSTAVKU, RUKOMETAŠI ZVEZDE BEZ TRENERA posle svega dva kola domaćeg prvenstva!

Trener rukometaša Crvene zvezde Nenad Peruničić podneo je ostavku posle svega dva kola domaćeg prvenstva u kojima je njegov tim pretrpeo poraze. Ostavka je usledila posle poraza crveno-belih u "Šumicama" od leskovačke Dubočice sa 24:21.

Crvena zvezda je na startu šampionata izgubila od Novog Pazara i uz novi poraz, sa timom Šamota su jednima ekipa koja nije osvojila ni bod u prva dva kola.

Posle poraza od Dubočice sa 24:21 Nenad Peruničić je bio kratak u izjavama.

"Videli ste način na koji smo igrali, na koji smo izgubili. Bili smo obezglavljeni, napravili veliki broj tehničkih grešaka, loše odigrali kontre i polukontre, izgledalo je da nemamo dva zajednička treninga, što je za mene kao trenera poražavajuće, s obzirom na ono što radimo. Ja više nisam trener Zvezde, to je najbolje za klub i za mene. Nije bila dobra odluka, drugačije igrači reaguju na mene, da li je to strah ili šta, ne znam. Probaćemo na ovaj način da razdrmamo ekipu.", rekao je Peruničić.

Posle pobede nad Crvenom zvezdom Dubočica deli prvo mesto sa pančevačkim Dinamom, pošto oba kluba imaju po četiri boda, dok su ispod njih sa po dva Partizan, Obilić, Novi Pazar, Kikinda, Železničar, Proleter, Rudar i Spartak.

RTS/Teleks.info

Komentari