ŠPANAC PREUZIMA ORLOVE, SA SRPSKIM SELEKTORIMA DOBIJALI SMO SAMO ŠAMARE! Rukometni savez prelomio, da li će ovo spasti nekad trofejni sport?!

    foto: RSS
    Podeli
  • ŠPANAC PREUZIMA ORLOVE, SA SRPSKIM SELEKTORIMA DOBIJALI SMO SAMO ŠAMARE! Rukometni savez prelomio, da li će ovo spasti nekad trofejni sport?!

Najozbiljniji kandidat za klupu Srbije je bivši reprezentativac "crvene furije" David Dejvis, koji je u karijeri vodio muški i ženski Vardar tako da odlično poznaje balkanski mentalitet

Muška rukometna reprezentacija Srbije uskoro bi trebalo da dobije novog selektora. Posle ostavke koju je nedavno podneo Nenad Peruničić, kako stvari stoje, kormilo "Orlova" mogao bi da preuzme stranac.

Prvi čovek RSS Božidar Đurković i potpredsednik Saveza Dragan Škrbić su spremni na radikalan potez, kojim bi, kako piše Sportski žurnal, "konačno imali čoveka na koga niko nema nikakav uticaj, a koji je dovoljno stručan da sa 'orlovima' napravi dobar rezultat".

Najozbiljniji kandidat je bivši reprezentativac "crvene furije" David Dejvis, koji je u karijeri vodio muški i ženski Vardar tako da odlično poznaje balkanski mentalitet, dobar je sa srpskim jezikom i iza sebe ima rezultate.

Prethodno je proveo dve sezone u muškom sastavu makedonskog giganta, vodio je reprezentaciju Rusije i Egipta, a trenutno je trener Vesprema za koji nastupaju Petar Nenadić i Vladimir Cupara.

Ostali kandidati su Raul Gonzales, Antonio Karlos Ortega i Ćavi Sabate, piše Žurnal.

Novosti.rs

Komentari