SRBIJA IDE PO MEDALJU, 10 GODINA ČEKAMO ODLIČJE! Selektor Toni Đerona iznenadio sve, pola tima iz naše lige!

    foto: RSS/Printskrin
    Podeli
  • SRBIJA IDE PO MEDALJU, 10 GODINA ČEKAMO ODLIČJE! Selektor Toni Đerona iznenadio sve, pola tima iz naše lige!

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona objavio je spisak za Mediteranske igre u Oranu u Alžiru.

Reprezentacija Srbije u rukometu ne propušta nijednu šansu da se uigra i da mladi igrači dobiju šansu za novo iskustvo. Kao što je najavio u intervjuu za MONDO selektor Toni Đerona će ekipu voditi na Mediteranske igre u Oranu.

U ovom alžirskom gradu Đerona će voditi tim od 25. juna do 5. jula gde će se naša ekipa boriti za medalje u kombinovanom sastavu, a Đerona je pola igrača našao u domaćoj ligi! Tim koji se sastoji od deset igrača iz domaće lige i deset reprezentativaca iz inostranstva okupiće se prvo u Staroj Pazovi u prvoj fazi priprema, a onda će trenirati u "Šumicama".

Očekuje se da glavni igrači ovog tima budu bekovi Uroš Borzaš, Jovica Nikolić i Miloš Milić, dok se u defanzivi najviše očekuje od čuvara mreže Milana Bomaštara. Ovo je kompletan spisak našeg tima:

GOLMANI: Todor Jandrić (Kretej, Francuska), Milan Bomaštar (Ademar Leon, Francuska), Andrej Trnavac (Partizan).

LEVA KRILA: Mladen Šotić (Vojvodina), Miloš Grozdanić (Koburg, Nemačka).

PIVOTMENI: Ivan Popović (Nica, Francuska), Nemanja Ratković (Vojvodina), Uroš Pavlović (Dinamo), Vuk Milenković (Metaloplastika).

DESNA KRILA: Vukašin Vorkapić (Ivri, Francuska), Uroš Kojadinović (Partizan).

BEKOVI: Uroš Borzaš (Feniks Tuluz, Francuska), Stefan Petrić (Partizan), Marko Milosavljević (Ademar Leon, Španija), Veljko Popović (Partizan), Marko Vignjević (Minden, Nemačka), Dušan Kasalović (Radnički), Milan Milić (Nant, Francuska), Jovica Nikolić (Vojvodina), Milan Golubović (Dinamo).

Reprezentacija Srbije će biti jedan od favorita na Mediteranskim igrama, a tu ćemo juriti prvu medalju posle evropskog srebra osvojenog 2012. godine u Beogradu.

Mondo

Komentari